Ratsastuksen opetus ja valmennus

Mia valmentaa ja pitää koulu– ja esteratsastustunteja kotitallillaan Stenbackassa sekä  muilla lähialueen talleilla. Stenbackan tallin säännöllisesti pidettäville valmennustunneille ovat myös ulkopuoliset ratsukot tervetulleita.

Kahden tai kolmen päivän mittaisia valmennuksia ja istuntakursseja Mia on käynyt pitämässä myös muualla Suomessa, esimerkiksi Jyväskylässä.

Lähtökohtana hyvä istunta ja hevosen tasapaino

Keskeisessä roolissa Mian valmennuksessa on istunta ja hevosen biomekaanisesti tasapainoinen liikkuminen, Science of Motion -teoriaa seuraten. Fyysisen tasapainon lisäksi Mia pitää tärkeänä myös ratsukon henkisen tasapainon kehittämistä.

Mia_Kainulainen_valmennus_asiakasKonkreettisesta ja kannustavasta opetustyylistä pitävät hyvinkin erilaiset asiakkaat lapsista tätiratsastajiin, ja Mialla on kokemusta myös vammaisratsastajien valmentamisesta.

Valmennuskielet ovat suomi, ruotsi ja englanti.  Lisäksi Mia on pitänyt tunteja viittomakielen tulkin välityksellä.

Valmennusta yhteistyössä Jenny Kainulaisen kanssa

Siskonsa Jennyn kanssa Mia tekee valmennusyhteistyötä niin, että Jenny käy noin kerran kuukaudessa pitämässä kurssin Suomessa Mian oppilaille sekä Mialle. Työnjako on osoittautunut erittäin pidetyksi ja toimivaksi.

Mia kehittää myös itseään

Tällä hetkellä Mia valmentautuu Janne Berghin johdolla itse kouluttamassa Laram-ruunan kanssa sekä Coco Paradiesolla.

Mia kouluttaa nuoret hevoset sekä sileällä että esteillä, ja on kisannut Laramin kanssa InterA-tasolla kaudella 2018. Kilpailemista tärkeämpää Mialle on kuitenkin keskittyä työhönsä ratsuttajana ja valmentajana.

Kysy lisää!

Jos haluat kehittää ratsastustaitojasi ja istuntaasi, ota reippaasti yhteyttä.

Katso myös tulevat kurssit.


Advertisement