Suositukset

Mialla on lukuisia tyytyväisiä ja pitkäaikaisia asiakkaita, joista muutamien kokemuksia voit lukea tältä sivulta.

Janni_ZidaneNuori esteratsastaja

Yksilöllinen, kehittävä ja toimiva valmennus motivoi harjoittelemaan ja ylittämään itsensä kerta toisensa jälkeen. Lue koko tarina.

Janina_LaineJanina Laine – Rico Iberico

Mian kannustamana olemme päässeet starttaamaan jopa ensimmäisen Prix St. George -luokkamme ja voitimme tänä vuonna ESRA:n aluemestaruuspronssia. Lue koko tarina.

Leena_Kaappi_Mia_Kainulainen_suosituksetLeena ja Kaappi

”Kaikki on niin helppoa, kun teen vaan sun ohjeiden mukaan. Toivon, että saat jatkossakin paljon asiakkaita, niin kohta Suomi on hyviä hevosihmisiä pullollaan.” Lue koko tarina.

Tessa_GranitProjekti Granit

Mian kyky ymmärtää hevosta ja ratsastajaa kokonaisuutena on aivan uskomaton. Minulle enemmän arkana kuin rohkeana ratsastajana on ollut tärkeää saada sopivasti henkistä sparrausta. Vajaassa vuodessa on otettu huikeita edistysaskelia. Lue koko tarina.

”Ratsukko on joukkue”Siri_Pertsa

Mialla on uskomaton taito osata neuvoa kutakin ratsukkoa, hevosta ja ratsastajaa juuri niissä pienissä asioissa, jotka saavat aikaan suurta edistymistä ja useammankin palasen loksahtamaan paikalleen. Lue koko tarina.

Mikaela_KokkoAikuisratsastaja & vuokrahevonen

Mialla on todella tarkka silmä istunnan suhteen ja hän ei koskaan puutu pelkkiin oireisiin, vaan korjaa syyn – hän näkee miten kropan palikat vaikuttavat toisiinsa. Lisäksi Mia valaa uskoa, saa tekemään asioita, joita ei yksin lähtisi kokeilemaan. Lue koko tarina.

Saija Westerlund ja Durando © Martina Uthard FotoKokovartalovalmennusta tätiratsastajalle

Yhteistyö Mian kanssa on toistaiseksi tehnyt minusta sekä teknisesti taitavamman mutta ennen kaikkea itsevarmemman ja rohkeamman  ratsastajan – ja ihmisen. Lue koko tarina.

Kipinä syttyi uudelleenLotta_Kovanen

Vuosien tauon jälkeen olen taas saanut kipinän takaisin ratsastajana. Mian avulla istuntani on kehittynyt selkeästi parempaan suuntaan ja opin käyttämään kehoani toisaalta rennommin (hartiat, kädet, jalat) ja toisaalta tiukemmin sekä tehokkaammin (vatsalihakset, pohkeet). Lue koko tarina.

Laura_TurunenValmentaja, josta löytyy samasta paketista kaikki!

Mia on hyvin kokonaisvaltainen valmentaja, jossa yhdistyy äärimmäisen tarkka silmä, erinomaiset hevosmiestaidot sekä kyky valmentaa ratsukkoa tavoitteellisesti sekä este- että koulupuolella. Lue koko tarina.

Iris_AnttilaPoniratsukko

Mia on todella taitava valmentaja, joka paneutuu jokaiseen valmentamaansa ratsukkoon ja osaa aina kannustaa positiivisesti eteenpäin. Lue koko tarina.

Itseluottamuksen vahvistusta ja tunteella ratsastamista

Mian ansiosta olen kehittynyt ja oppinut ratsastamaan yhä enemmän tunteella. Ratsastuksessa ei ole koskaan valmis, mutta hyvän valmentajan kanssa matkalla on mukavaa. Lue koko tarina.

Koko paketti kasassa

Tarvitsin kesällä 2012 pidemmän työreissun ajaksi hevoselleni paikan, jossa siitä otetaan täysi vastuu niin liikutuksen kuin hoidonkin puolesta, ja päädyin muutaman ratsuttajan tavattuani Miaan. Lue koko tarina.

Ratsutusta hevoselle, valmennusta äidille ja tyttärelle

Mian tunnit ovat innostavia ja kannustavia, ja hänellä on mahtava kyky pönkittää valmennettaviensa itseluottamusta. Tarvittaessa hän havainnollistaa ohjeitaan näyttämällä konkreettisesti hevosen selästä käsin, mitä pitää tehdä. Lue koko tarina.

Ratsutusta ruostuneelle

Vein 15-vuotiaan, pahasti ruostuneen hevoseni raskauteni ajaksi Mialle ratsastettavaksi, ja päivääkään ei päätöstäni ole tarvinnut katua. Lue koko tarina.

Advertisement